Vill du njuta av solmogna tomater, dagsfärsk sallad och tycker du det vore spännande att testa en och annan ovanligare gröda såsom kålrabbi och lila morot?  Genom att bli andelsägare i vårt andelsjordbruk tecknar du dig för en andel av säsongens skörd. 

Nu är vi fullbokad till kommande säsongen. Om du hann inte boka i god tid kan du kontakta mig joe@nybrukarna.se och då kan jag sätta dig på en reservlista.

1 andel – passar till 1 vuxen
2 andelar – till 2 vuxna
3 andelar – till 3 vuxna eller till barnfamiljen.

Men vet man med sig att man äter väldigt mycket grönsaker rekommenderar vi att man väljer 2 andelar även om man bara är 1 person och vice versa.

Årets säsong börjar vecka 25 och sträcker sig till och med vecka 44. Totalt blir det 20 härliga grönsakskassar. Vi erbjuder två olika alternativ, med eller utan möjlighet att avboka kassar under säsongen.

Hela säsongen utan uppehåll.
Om ni väljer en säsong utan avbokningar få ni en rabatt som motsvarar en veckas leverans (då är priset per vecka något lägre)
1 andel – 3700 kr (185 kr/vecka)
2 andelar – 5980 kr (299 kr/vecka)
3 andelar – 8280 kr (414 kr/vecka)

Hela säsongen med uppehåll under fyra valfria veckor.
1 andel – 3184 kr (199kr/vecka)
2 andelar – 5152 kr (322kr/vecka)
3 andelar – 7040 kr (440kr/vecka)

Väljer ni alternativet med möjlighet att avboka 4 veckor betala ni för 16 veckor istället för 20 veckor.

  • Bråna, Tolg
  • Tolgs Lanthandel
  • Berg Bygdegård
  • Klockaregårdens trädgårdsbutik, Ör
  • Tjureda Bygdegård, Åby/Tjureda
  • Rottne
  • Växjö / Hofs Lifs

För oss är det viktigt att minimera transporterna. Både era och våra. Därför planerar vi för en leveransrunda på torsdagar med några stopp längs vägen. För att en utlämningsplats ska bli av behövs ett visst antal kunder. Blir det inte tillräckligt många andelsägare på utlämningsplatsen som du har valt kommer vi hänvisa dig till närmast belägna utlämningsplats. (I sådant fall har man rätt att avstå som kund om den nya utlämningsplats inte passar dig)